Sexcrew.eu

Nejlep Warez web




Číst diskuzi
» Minecraft » O hře
 Vytisknout diskuzi
Pokyny k používání Metra
KodasMHD
Zdravím,

jak jste si již mohli všimnout, na našem serveru lze kromě pěších přesunů užívat v některých oblastech i Metra. Jde zejména o důležitou spojnici měst a Spawnu a dopravu uvnitř Spawnu. Centrální přestupní bod se nachází v samém srdci Spawnu. Z centrálního bodu (místo, kde se po portu objevíte) se dostanete tímto způsobem: Po portu na Spawn se vydáte doleva, sejdete po schodech dolů až na T křižovatku, na té se vydáte opět vlevo a před vámi se objeví bílá budova s velkým světlemodrým znakem "=M=". Toto je centrální stanice. Po vystoupání schodů do čekací haly se vám po levé ruce zjeví pět "kójí" s turnikety. První slouží pouze pro výstup, následující čtyři pro nástup. Jsou rozlišeny čtyřmi barvami:
Žlutá linka: Směřuje ze SPAWNu na sever, ale po chvíli se stáčí směrem do města Hodonín. Jízda trvá přibližně 2 minuty.
Zelená linka: Směřuje ze SPAWNu na východ. Jelikož se tímto směrem zatím nenachází nic významného, není linka v provozu a tunely končí slepě kousek za centrální stanicí.
Modrá linka: Směřuje ze SPAWNu na jih do rekreačního městečka Bayside. Doba jízdy je přibližně 5 minut.
Červená linka: Směřuje ze SPAWNu na západ. Aktuálně je zaslepena kousek od centrální stanice, její výstavba bude probíhat v následujícím měsíci a povede pravděpodobně do Atlantidy.

Kromě těchto 4 radiálních linek ještě okolo SPAWNu tangenciálně probíhá tzv. Bílá linka, která má vstupy u důležitých míst SPAWNu (Obchod, Mob Aréna, PVP Aréna a další). Na této lince slouží zvláštní pravidla používání.

Pravidla jízdy Metrem:
Jak nastoupit:
U každé stanice Metra je vybudováno depo. V Bayside a v Hodoníně má kapacitu 5 vozíků, na centrální bod se vleze vozíků 20. Tyto počty jsou však spíše orientační a pro běžného cestovatele nepotřebné. U každé nástupní hrany je umístěno tlačítko s nápisem "Přivolání vozíku z depa". Toto zmáčkněte a na Obsidianovou kostičku vám po chvíli přijede váš vozík. Nasednete do něj pouze přejitím přes políčko s vozíkem a pomocí tlačítka "Odjezd ze stanice", případně s podobným nápisem uvedete vozík do pohybu.

Pokud vám na přivolávací výzvu vozíček z depa nepřijede, kontaktujte libovolného člena Admin teamu (dále AT), nejlépe pak samotného Buildera Koďase (mě).

Jak cestovat:
Po odjetí ze stanice vám stačí pouze sedět a koukat do okolí (resp. stěn tunelu, i když například převážná část Modré linky vede proskleným podmořským tunelem a tak se okolí sledovat dá). V žádném případě z vozíku nevystupujte, nejen, že jsou tunely dlouhé a bez únikových cest, ale překážka může způsobit kolaps systému.

Pokud narazíte při vašem cestování na prázdný zaseklý vozík nebo poruchu kolejí, kontaktujte AT a ten závadu odstraní (případně předá "technické službě" - Builderovi).

Jak vystupovat:
Po příjezdu do stanice vozík zastaví na obsidianovém políčku. Klikněte na pravé tlačítko myši a vaše postavička vystoupí. Vyskočte na nástupiště a východem opusťte stanici. Vždy u východu jsou umístěné senzory (destičky), které vozík odešlou do depa. Vy se nemusíte o nic starat. Vozíky nerozbíjejte a nekraďte, můžete tím narušit stabilitu systému. Pokud se omylem dostanete do depa (reálně může nastat na Spawnu), vystupte z vozíčku zde a přes dveře s tlačítkem vyjděte na povrch. Vozíky v žádném případě nerozbíjejte - jsou zde citlivé senzory a složité obvody, která však tuto změnu nepostřehnou a celé depo přestane fungovat.

Pravidla jízdy Metrem v rámci Spawnu (Bílá linka):
Bílá linka okolo Spawnu je specifický způsob dopravy. Jde o dvě protisměrné okružní trasy obsluhující důležité stavby Spawnu. Oproti klasickým radiálám je zde třeba používat vlastní vozíky, jež se dají zakoupit v každém vestibulu. Vozík poté umístíte na koleje v místě obsidianového podkladu (jinde se nerozjedete) a zmáčknete "startovací" tlačítko (obvykle v přední části stanice hned vedle obsidianu). Během cesty v tunelu platí stejná pravidla, jako pro běžnou linku, akorát že zde můžete projet více zastávek aniž byste museli vystoupit. Výstup poté probíhá tak, že vozík rozbijete a můžete si jej uchovat na památku.
Upravil/a Jameson dne 07-05-2013 22:03
 
maniak
Dobré, doufám že to někdo využije Úsměv)
 
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Naše komunita
Hlasování

Zde můžete hlasovat pro náš server. Za hlasování dostanete odmněnu :)

Zde zapiš svůj nick:



Anketa
Líbí se Vám nový vzhled webu?

Ano, je lepší než starý.
Ano, je lepší než starý.
92% [11 Hlasy]

Ano, ale starý byl lepší.
Ano, ale starý byl lepší.
0% [0 Hlasy]

Ne, ale je lepší než starý.
Ne, ale je lepší než starý.
8% [1 Hlas]

Ne, je horší než starý.
Ne, je horší než starý.
0% [0 Hlasy]

Hlasy: 12
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Začátek hlasování: 01.05.13
Konec hlasování: 09.11.13

Archív anket
Kdo je on-line
sexcrew Hosté on-line: 1
sexcrew Členové on-line: 0


sexcrew Registrovaní členové: 64
sexcrew Nejnovější člen: Grantunamn

Chat
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

15-05-2024 05:21
Thanks, + _________________ olimpbet 500 фрибет

16-08-2020 19:57
nope :D:

28-12-2016 05:04
Je tu ještě nějaká potencionální existence? :D:

05-03-2014 11:29
ano já sem tady taky Chceme NEONCRAFT !!! Smutný Smutný

13-02-2014 17:10
Žije tu ještě někdo? :D:

Navstevnost